En komplett frisörsalong
i centrala Umeå

Vi är en liten frisörsalong med ett stort hjärta. Tillsammans har vi på Klipporama mer än 50 års erfarenhet av att ta hand om hår. Klipporama är också en av de äldsta frisörsalongerna i Umeå och genom våra aktiva år har vi byggt upp många goda relationer med våra kära kunder. Vi strävar alltid efter att kunderna ska bli nöjda.

Damklippning

Oavsett om du bara vill klippa topparna eller lämna salongen med en helt ny frisyr så hjälper vi dig. Vi klipper allt från kort hår till långt.
I varje klippning så ingår tvätt och enklare styling.

Herrklippning

Vi har lång erfarenhet när det gäller herrklippningar och klipper både för hand och med maskin.
I varje klippning så ingår tvätt och enklare styling.

Färgning/Slingor

Här på Klipporama har vi ett stort urval av olika färgtyper. Med dina önskemål och vårt kunnande hjälper vi dig att välja det som passar dig bäst. Vi utför allt från bottenfärger till en klassisk balayage.

Skäggfrisering

Vi hjälper dig att hitta rätt bland skäggtrenderna och ta fram en form som framhäver dina unika drag.

Olaplexbehandling

Olaplex är den ultimata behandlingen när det kommer till skadat hår. Med dess aktiva ingredienser ska Olaplex reparera skadat hår och hjälpa till att bygga upp en barriär som skyddar håret mellan och innan olika kemiska behandlingar. Går att göra en fristående behandling eller som tillägg i färg, blekning eller klippning. 

Keratinbehandling

En keratinbehandling är en kemisk process som täcker hårstrån med proteinet som sedan gör dem mjuka och glänsande. Det finns olika typer av keratinbehandlingar men på en grundläggande nivå involverar de alla att dyka in i hårsäcken och injicera de porösa områdena med keratin för att göra håret friskare. 

Barnklippning

Vi erbjuder klippning till reducerat pris för barn under 10år. Boka din tid via länken i menyn ovan!

Studentklippning

Är du studerande? Då är vi rätt salong för dig. Vi erbjuder alltid reducerat pris till studenter.

Pensionärklippning

Vi erbjuder ett reducerat pris till alla pensionärer mellan 09:00-12.00.